Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix ετοιμάζει ταινία για την ιστορία της Wall Street και του GameStop

*
Μετά τον ντόρο που ξέσπασε για τον πόλεμο στη Wall Street και το GameStop, το Netflix πήρε την απόφαση να ετοιμάσει μια σχετική ταινία. Ήδη γνωρίζουμε πως η MGM πήρε τα δικαιώματα για ένα σχετικό βιβλίο που γράφεται από τον Ben Mezrich, τον οποίο γνωρίζουμε και από το The Accidental Billionaires: The Founding Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal που μεταφέρθηκε τηλεοπτικά στο Social Network. Την ίδια στιγμή πάντως το Netflix θα κάνει δική του παραγωγή, με τον Mark Boal να αναλαμβάνει το σενάριο, μετά την επιτυχία του στα The Hurt Locker και Zero Dark Thirty. Στο project θα συμμετέχει και ο 24χρονος ηθοποιός Noah Centineo, ο οποίος πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο Black Adam (Atom Smasher). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Brad Weston (Makeready), Nick Styne (Definition Entertainment) και Mark Sourian. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε νεότερα για αυτό το project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*